Search
Close this search box.

Voertuigen

Bij Thormes vind je ceremonie- en overbrengwagens van toonaangevende automerken. Heb je een ander merk in gedachten of al in je bezit? We transformeren ook graag je eigen voertuig tot een op maat gemaakte lijkwagen.

Met de elektrische EQE zet Mercedes een grote stap naar de technologie van de toekomst. Gecombineerd met de vakkundige opbouw van Kuhlmann Cars creëer je een toonaangevende lijkwagen voor de komende jaren.

Made in Germany

Ervaar dé sedan van de uitvaartwagens op basis van de Mercedes-Benz E-klasse. Sportief en krachtig glij je met deze rouwauto over het wegdek. Met de typische lichtheid en elegantie van de E-klasse.

Made in Germany

De wagen voldoet aan de hoogste normen op het vlak van precisie, kwaliteit en efficiëntie. Nilsson Special Vehicles onderscheidt zich door zijn vakmanschap en levert kwaliteit van wereldklasse.

Made in Sweden

Moderne lijnen, jonge uitstraling en 100% elektrisch. De VW ID. Buzz heeft het allemaal. Met deze eigentijdse en milieuvriendelijke ceremoniewagen, urnewagen of overbrenger zet je je bedrijf extra in de kijker.

Converted in Belgium

Maxus maakt deel uit van de Chinese autoproducent SAIC Motor, die meer dan 7 miljoen auto’s per jaar produceert. Daardoor is SAIC Motor de op zes na grootste autobouwer ter wereld en de grootste in Azië, met een marktaandeel van 24%. En vanaf nu verkrijgbaar bij Thormes.

Converted in Belgium

De Chrysler Pacifica kan dienstdoen als 2 voor de prijs van 1. Het is namelijk de ideale combinatie van een praktische overbrengwagen en een klassevolle ceremoniewagen.

Converted in Belgium

De Dodge Grand Caravan, vroeger bekend als Chrysler Voyager, blijft een echte allrounder. Dankzij de afneembare panelen voldoet hij als discrete, stijlvolle ceremonie- en overbrengwagen.

Converted in Belgium

De Mercedes Vito/V-klasse wordt steeds vaker gekozen als lijkwagen. Dankzij de high-class binnen- en buitenafwerking van Kuhlmann Cars krijgt hij namelijk de uitstraling van een echte lijkwagen.

Made in Germany

Met onze 6 basis-inbouwtypes bouwt Thormes elke Vito/V-klasse om tot dagelijks werkpaard. Heb je toch speciale wensen? Door maatwerk benutten we elke centimeter en ontwerpen we de perfecte wagen voor je bedrijf.

Converted in Belgium

We bouwen een mooie ceremonie-/overbrengwagen op basis van de Volkswagen Caddy MAXI. Een geslaagde combinatie van elegantie, soberheid en functionaliteit. Dankzij de compacte afmetingen is de wagen veelzijdig bruikbaar, gemakkelijk te hanteren, betaalbaar, …

Converted in Belgium

Dankzij de compacte bouwvorm en korte draaicirkel is deze wagen geschikt voor alle locaties, zoals ondergrondse parkings en smalle kerkhofpaden. Het compacte ruimtewonder biedt plaats voor 2 personen, kist, schaarkar, bloemen, enzovoort.

Converted in Belgium

Met de groeiende populariteit van crematie neemt de vraag vanuit de uitvaartsector naar economische, ecologische en compacte alternatieven toe. Door de urne te combineren met enkele bloemstukken, oogt deze wagen niet alleen goed gevuld, maar krijgt hij ook een mooie uitstraling.

Converted in Belgium

Bij Thormes kan je terecht voor alle merken en types. We helpen je bij de zoektocht naar een nieuwe of jonge tweedehandswagen naar je keuze. Of misschien heb je zelf al een voertuig gekocht? Dan richten we het graag voor je in. 

Converted in Belgium